Milliókat érő

HIDEGHÍVÁS STRATÉGIÁK

"...mert új üzleti partnerek mindenkinek kellenek."

A hatékony hideghívás a titok, amely elválasztja a pár százezret kereső átlagos értékesítőt a top üzletkötőtől, aki több milliós jutalékot termel magának és a cégének

Hideghívás tréningek cégek
részére

Leírás

Csak a hideghívásban profi

Csak a hideghívásban profi értékesítőkkel lesz több a profit

Legyenek profi hideghívók az üzletkötőid, hiszen hatékonyan értékesíteni csak hatékonyan dolgozó kollégákkal lehet. Ha céged profiljába tartozik a hideghívás, akkor a félnapos tréning a megoldás arra, hogy értékesítőidből olyan, hideghívásban profi üzletkötő csapat kovácsolódjon, akik bármit játszi könnyedséggel adnak el, és úgy kötnek új szerződéseket, hogy ők maguk is élvezik a sikerüket, miközben neked termelik a nyereséget.

Bevételháromszorozó hideghívó stratégia cégre szabva

Komplex féléves bevételnövelő csomag, amivel a profitod akár a háromszorosára is gyarapodhat, kizárólag hideghívásokból eladott termékekkel és szolgáltatásokkal. Ehhez 3-5 napot üzletkötőként kell eltöltenem nálad, hogy belülről lássam a teljes eladási folyamatot, és kidolgozhassam rá a leghatékonyabb hideghívó scriptet, amit betanítok a sales csapatodnak. A betanítást mentorálási időszak követi, így fél év elteltével olyan tökélyre fejlesztett értékesítési rendszered lesz, amivel fényévekkel megelőzheted a konkurenciádat.

Hideghívás Mesterkurzus

Leírás

Ez a kurzus választ el attól a bevételtől, amire mindig is vágytál

Ez a gyakorlati szeminárium “Hideghívástól a találkozóig mesterkurzus” címmel elsősorban ingatlanértékesítőknek szól. Ezen a egynapos kurzuson megtudhatod, hogy lettem Magyarország egyik top-ingatlanértékesítője, és adtam el 2018-ban több mint 40 lakóingatlant összesen 2,254 milliárd forint értékben, kizárólag hideghívásokból szerzett megbízásokkal. Bevált hideghívó módszereket láthatsz a gyakorlatban, ahol kiderül, hogyan juttasd el az eladót hideghívásból arra a szintre, hogy találkozni akarjon veled.

A 2019-ben bizonyítottan működő hideghívás script

A Hideghívás mesterkurzus gyakorlatorientált előadásokkal, élő szituációs játékkal és a színpadról indított hideghívás demóval megadja számodra mindazt a tudatosságot, amivel egyszer s mindenkorra felhagyhatsz a sikertelen próbálkozásokkal. Lépésről-lépésre, élőben ismerheted meg a teljes hideghívási folyamatot, amivel minőségi ügyféltalálkozókkal töltheted meg a naptáradat. Ez a kurzus tartalmaz minden szükséges hozzávalót a bevételed csúcsra járatásához.

Személyes konzultáció, tanácsadás

Segítek, hogy kihozd a maximumot a hideghívásokból

Ha értékesítőként szeretnél a következő szintre lépni, vagy olyan területen dolgozol, ahol hideghívásokat kell indítanod, de túl sok a visszautasítás, akkor gyere el hozzám egy szakértői konzultációra, és derítsük ki, mit lehetne tenni a hatékonyság és a profit növelése érdekében.

Beszéljük át, a hideghívás mely részén adódnak nehézségeid, milyen kifogásokat kapsz, amiket esetleg nem tudsz kezelni. Meglehet, hogy csupán egy egyórás tanácsadás kell hozzá, hogy a hideghívást tudatosan jól csináld, és a legjobb értékesítő legyél.

Hideghívás csomag:
egyedi script, tréning, mentorálás

Leírás

Egymásra épülő hideghívó szupermodulok a csomagban

Ez a komplex szolgáltatáscsomag 3 részből áll: tartalmazza az egyedi hideghívó script elkészítését és betanítását, valamint ezt követően egy 4 hetes mentor-programot. A csomag elemei egyenként is elérhetőek, de egymásra épülnek, azaz a betanításnak előfeltétele az egyedi script elkészítése, a mentor-programban történő részvételhez pedig szükséged lesz az előzetesen elkészített és betanított egyedi scriptre.

1. rész

Profitmaximalizáló hideghívó script -
rád és a piacodra szabva

A script elkészítése egy személyes megbeszéléssel indul, ahol részletesen megismerem, hogyan épül fel a szolgáltatásod, kezdve onnan, hogy felveszed az ügyfeleddel a kapcsolatot. Közben kiderítjük, milyen személyiségjegyeid vannak, mi áll neked jól, mi áll távol tőled. Ezt követően elemzem a célközönségedet, és a megismert tulajdonságaid valamint a munkafolyamataid alapján kidolgozom a sablont, amit 10 ügyféljelöltön hideghívással tesztelek. Az élő ügyfél-visszajelzések, kifogások, valamint a személyes tapasztalatok alapján pedig finomra hangolom.

2. rész

Kasszarobbantó hideghívó rendszert kapsz kézhez

Ha elkészült a hideghívó scriptünk, betanítom Neked azt a teljes rendszert, amivel csúcsra járathatod a bevételed. Személyre szabott tréninggel, szituációs gyakorlatokkal, valamint valós hideghívások indításával és kielemzésével 2×90 percben, könnyedén elsajátítható formában adom át neked a tudást, hogyan közvetíthetsz érzelmeket a hangoddal, hogyan lehetsz egyszerre pozitív, dinamikus és motivált a telefonban, miközben az ügyfél szemében végig hiteles maradsz, így a hívás végére azt fogja érezni, szüksége van a szolgáltatásodra.

3. rész

Négyhetes mentor-program vezet a tartós sikerhez

A kezdeti időszakban még szükséged lehet segítségre. Ehhez kapsz tőlem egy sablont, ahová folyamatosan vezetni tudod a hideghívás statisztikádat, amit a mentorálási időszakban együtt kielemzünk. A négyhetes mentor-program során heti egy órában átismételjük a gyakorlati elemeket, és új hatékonyságnövelő technikákat is fogok mutatni. Átbeszéljük a nehézségeidet, elakadásaidat, miközben tökélyre fejlesztjük a hideghívó stratégiádat, így képes leszel olyan ügyfeleket is könnyedén megszerezni, akik kezdetben nem is akarták igénybe venni a szolgáltatásodat. Egy hónap után garantáltan látni fogod, hogy megsokszorozódik a sikeres üzletkötéseid száma,  ezáltal a bevételed is.

A lehetőségeid nagy részét veszni hagyod ...

... ha nem tudod kihasználni a hideghívásban rejlő potenciált!

Lehetsz bármilyen jó értékesítő, tárgyalhatsz úgy, mint a Wall Street farkasa - de mindez mit sem ér, ha nem fejleszted tökélyre a hideghívó technikádat, mert sosem lesz elég ügyfeled ahhoz, hogy annyit keress, amennyire mindig is vágytál

Jelentkezés

Kérjük add meg az adataid és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a részletekért.

Jelentkezés

Kérjük add meg az adataid és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a részletekért.

Jelentkezés

Kérjük add meg az adataid és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a részletekért.

Jelentkezés

Kérjük add meg az adataid és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a részletekért.

Jelentkezés

Kérjük add meg az adataid és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a részletekért.