Hideghívó Akadémia ingatlanértékesítőknek

“Hideghívástól a kijutásig” mesterkurzus

Bevált módszerek lépésről-lépésre ingatlanértékesítőknek:

avagy hogyan juttasd el az eladót hideghívásból arra a szintre, hogy találkozni akarjon veled (pedig nem is akart ingatlanost)

2019. május 24. | Budapest, Lurdy Ház

Ha nem vagy jó a hideghívásban, sosem fogsz annyi jutalékot hazavinni,
amennyit szeretnél

Egy ingatlanértékesítő sikere a hideghívásokon múlik. Ha ezt nem tudod igazán jól csinálni, akkor nem teszel többet, mint egy call-centeres, ráadásul fényévekkel elmaradsz attól a szinttől, ahová el tudnál jutni.

Lehetsz bármilyen jó ingatlanszakértő, tárgyalhatsz úgy, mint a wall street farkasa – de mindez mit sem ér, ha 3 hívásból képtelen vagy legalább 1 kijutást szerezni, mert a lehetőségeid nagy részét így veszni hagyod.

Ez a kurzus választ el attól a jutaléktól, amire ingatlanosként mindig is vágytál

Lépésről-lépésre bemutatom, hogyan érd el hideghívásból,
hogy az ügyfél találkozni akarjon veled

Ismerd meg, hogy mi a titka a sikeres hideghívásnak 2019-ben

Magyarország egyik top ingatlan-értékesítője enged betekintést bevált hideghívási módszereibe, amiket eddig sosem tárt a nagyközönség elé

Másold le a módszert, ami bizonyítottan
működik

Rengeteg olyan praktikus tippet és gyakorlati megoldást fogsz kapni, amikkel akár tripla ennyi kijutást érhetsz el fele ennyi idő alatt

Élvezd, hogy több lesz a jutalék, és kevesebb a stressz

Alkalmazd a tudást, működj közre minél több adásvételi szerződés megkötésében, és élj olyan életet, amire mindig is vágytál

A hideghívástól csak addig félsz, amíg nincs egy megbízható rendszered, amire támaszkodhatsz!

A színpadon Magyarország egyik top-ingatlanértékesítője, aki 2018-ban több mint 40 lakóingatlant adott el,
összesen 2,254 milliárd forint értékben

1. Előadás blokk 10.00-9.00-ig

Hogyan kerülj olyan mentális állapotba, hogy sikeres hideghívásokat indíts?

Hideghíváskor eleve túl nagy rajtad a nyomás, mert néhány másodperc alatt kell olyan kapcsolatot teremtened egy idegennel, hogy ne csapja rád a telefont – hiszen ezen áll vagy bukik a kijutásod, így a jutalékod is. Ezen a gyakorlatorientált kurzuson most megtudhatod, hogyan sajátíthatod el azt a képességet, amivel olyan mentális állapotba kerülhetsz, hogy akkor is érvényesülni tudj, ha az ügyfél nem is akar ingatlanost.

2. Előadás blokk 10.00-12.00-ig

A 2019-ben bizonyítottan működő hideghívás script

Másold le az ország egyik top ingatlanértékesítőjének bevált módszerét, aki két év alatt közel 3 milliárd forint értékben adott el lakóingatlanokat. Ez a tréning megadja számodra azt a tudatosságot, amivel egyszer s mindenkorra felhagyhatsz a sikertelen próbálkozásokkal. Ismerd meg lépésről-lépésre a teljes hideghívási folyamatot, amivel minőségi siker-időpontokkal töltheted meg a naptáradat. Ez a script tartalmaz minden szükséges hozzávalót a jutalékod csúcsra járatásához.

3. Előadás blokk 14.00-15.00-ig

Élő hideghívások a színpadról -
a számokat a közönség adja!

Győződj meg róla a saját szemeddel, hogy ez a hideghívás script tényleg működik a gyakorlatban is: a közönség három lakóingatlan-hirdetést fog véletlenszerűen kiválasztani, amiket előadónk ott a színpadon, kihangosítással felhív. Lesd el élőben, egyenesen Magyarország egyik legelismertebb ingatlanértékesítőjétől a milliókat érő módszert – amit másnap már te is alkalmazhatsz. Másold le, és tedd meg az első lépést a több sikeres időpont-egyeztetés és a több jutalék felé!

4. Előadás blokk 15.00-17.00-ig

Hideghívás villámtréning, avagy
élő coaching Mátéval

Ebben a szituációs játékban Máté az eladó bőrébe bújik. Segíteni fog a hideghívás script testreszabásában 3 önként jelentkezőnek, akik bemutathatják a színpadon, mit mondanának hideghívásban leendő ügyfelüknek, akit elóadónk fog eljátszani. Máté közben véleményezi és élőben javítja is az elhangzottakat – így ebből a gyakorlatból nem csak a színpadra lépők, hanem a nézők is rengeteget tanulhatnak. A tréning zárásaként pedig mindenki lehetőséget kap rá, hogy feltegye kérdéseit előadónknak a hideghívásokkal kapcsolatban.

Hiába vagy jó ingatlanos, ha nem fejleszted tökélyre a telefonálást, sohasem lesz elég kijutásod ahhoz,
hogy csúcsra járasd a jutalékod

Lesd el a hideghívás titkait egy olyan sikeres ingatlanértékesítőtől, aki 2018-ban 2,254 milliárd forintos forgalmat generált, kizárólag hideghívásokból szerzett megbízasokkal

Bujdos Máté (hideghívás szakértő, ingatlantanácsadó)

Büszke vagyok rá, hogy bár mindössze két éve vagyok az ingatlanos szakmában, mégis a top-ingatlanértékesítők közé tartozom Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatában, ahol még senki sem ért el ilyen ütemben ekkora fejlődést a cég 15 éves fennállása óta, mint én.

Mindezt a jól működő saját hideghívó scriptemnek köszönhetem, melynek segítségével megtripláztam a bevételemet egyik évről a másikra, így tavaly már több, mint 40 lakóingatlant adtam el, összesen 2,254 milliárd forint értékben, kizárólag hideghívásokból szerzett megbízásokkal.

Jól bevált hideghívó módszeremet továbbadva most szeretnék másoknak is segíteni, hogy sikeres és elismert értékesítővé váljanak.

Egyetlen nap alatt megmutatom neked mindazt, amit tenned kell ahhoz, hogy 3 hívásból legalább 1 kijutásod legyen

Végre nem fog a hideghívástól kirázni a hideg

A hideghívástól csak addig félsz, amíg nincs egy megbízható rendszered, amire támaszkodhatsz

Megtelik a határidőnaplód siker-időpontokkal

Kevesebb időt töltesz majd hiábavaló telefonálgatással, és sokkal többet ügyféltalálkozókkal

Állandó és tervezhető bevételed lesz a megbízásokból

A több sikeres kijutásból több aláírt megbízásod lesz, ami egyenes út a jutalékod megsokszorozásához

Milliókat érő tapasztalatok és technikák, amelyekről mindenképp szó lesz:

Töltsd meg a határidőnaplódat minőségi siker-időpontokkal, triplázd meg a kijutásaidat és keress annyit,
amennyire mindig is vágytál!

Mikor való neked a “Hideghívástól a kijutásig” mesterkurzus?

Ha illik rád az alábbi három kategória valamelyike, akkor biztosan remekül fogod tudni használni az elhangzó technikákat

Ha már tapasztalt ingatlanértékesítő vagy…

…de megrekedtél egy szinten, ahonnan sehogy sem tudsz továbbjutni

Minden bizonnyal jó ingatlanos vagy már most is, de még ennél is jobb lehetsz! Bár sok tapasztalatod van már, és számos hideghívást indítasz – mégis elégedetlen vagy a kijutásaid számával, pedig minden igyekezeteddel azon vagy, hogy kevesebb munkával nagyobb eredményeket érj el.

Ha még csak nemrég kezdted el a tanácsadást…

…és sehogyan sem akar megtelni a hatáidőnaplód siker-időpontokkal

Lehet, hogy már benne vagy néhány hónapja az értékesítésben, de még az elején jársz, és nem ismered ki eléggé magad az ingatlanszakmában. Viszont, ha már kezdőként is a legjobban működő stratégiákat alkalmaznád a leendő ügyfeleidnél, akkor hamar lekörözheted a tapasztaltabb kollégákat is.

Ha most vágsz bele az ingatlanozásba…

…és a lehető legrövidebb időn belül a legtöbbet akarod kihozni belőle

Amennyiben szeretsz emberekkel foglalkozni és jól kommunikálsz, az ingatlanértékesítői pálya remek választás lehet számodra, hogy sok pénzt keress. És ha ráadásul most minden szükséges eszközt a kezedbe adunk, hogy tudatosan jól csináld, már az elejétől.

Rólam Mondták

Válts jegyet a sikeres ingatlanosok közé!

Hivatalos jegyértékesítés indul:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Irtakozz fel értesítőnkre, és zsebelj be egy ajándék jegyet a sajátod mellé!

Szuper Early Bird

2019. Április 8-tól

Early Bird

2019. Április 29-tól

Teljesárú

2019. Május 20-tól

CSOPORTOS JEGY
6 FŐ RÉSZÉRE

SUPER EARLY BIRD

299.820 Ft

83.820 Ft

Legjobb ár-érték arány!

100% biztonságos fizetés

Amennyiben többen érkeztek, kérd
egyedi ajánlatunkat!

VIP JEGY

SUPER EARLY BIRD

49.970 Ft

39.970 Ft

PLUSSZ EXTRÁK:

SZUPERBÓNUSZ:

Exkluzív 1 órás találkozó az előadóval a tréninget követő 1 hónapon belül, ahol négyszemközt kaphatsz segítséget a saját értékesítési rendszered tökéletesítéséhez

Limitált darabszám!
Már csak 27 elérhető.

100% biztonságos fizetés

NORMÁL JEGY

SUPER EARLY BIRD

29.970 Ft

19.970 Ft

100% biztonságos fizetés

Garancia

100% exkluzív tartalom garancia

Magyarország egyik top-ingatlanértékesítője a színpadon úgy, ahogy eddig még soha

Unalmas elméleti előadások helyett Bujdos Máté saját üzletkötő referensi tapasztalatait osztja meg veled, és kézzelfogható gyakorlati tudást ad neked a hideghívásokról a saját ingatlanértékesítési tevékenységed fellendítéséhez. Ebben a témában még sehol sem hallhattad Mátét a nagyközönség előtt nyilatkozni, most először fog mesélni arról, hogyan építette fel saját sikeres hideghívás scriptjét.

100% pénzvisszafizetési garancia

Ezen a kurzuson legfeljebb azzal kockáztatsz, ha lemaradsz róla

Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem Neked szól ez a nap, akkor a kávészünetig meggondolhatod magad. Ha élni akarsz ezzel a lehetőséggel, keresd hoszteszeinket, akik készséggel segítenek Neked abban, hogy visszakapd a belépőjegyed árát. De ha végighallgatod az előadásokat, és alkalmazod a bemutatott sikeres hideghívási módszereket, akkor garantáljuk, hogy a belépőd ára sokszorosan megtérül.

Félreértések, amik miatt lemaradhatsz a tudásról, amivel akár meg is triplázhatod
a mostani jutalékodat

Amennyiben nem találsz valamilyen információt, fusd át az alábbi részt, hátha megtalálod bennük a választ kétségeidre, kérdéseidre.

Természetesen! Ez a tréning bárkinek hasznos lehet, aki szeretne rövid idő alatt hatalmasat fejlődni hideghívásban, attól függetlenül, hogy ingatlanértékesítőként vagy más területen tevékenykedik. Ezt a kurzust tehát kifejezetten ajánljuk mindenkinek, akinek a munkaköre tartalmaz hideghívást.

Gyakorlatorientált előadásaimat szándékosan úgy állítottam össze, hogy a bemutatott tippeket és módszereket azok is könnyen el tudják sajátítani, akik még nem rendelkeznek sokéves értékesítési tapasztalattal az ingatlanpiacon. Ne tartson vissza, ha csak most kezdtél el ingatlanozni, hiszen ha már kezdőként a legjobban működő hideghívási módszereket fogod alkalmazni a leendő ügyfeleidnél, akkor hamar lekörözheted tapasztaltabb kollégáidat is.

Mindenképp. Valószínű, hogy már te is kipróbáltál pár “tuti trükköt”, ami végül nem vált be. De most egy olyan hiteles, top-értékesítőtől tanulhatsz a gyakorlatban, aki a tavalyi évben olyan jutalékot ért el, amiről a legtöbb ingatlanos csak álmodik.

Amikor ingatlanértékesítőként dolgozol, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi olyan munkát végzel benne, ami a megfelelő módszerek alkalmazásával sokkal hatékonyabbá tehető. Ha több sikeres hideghívást tudnál lebonyolítani, akkor kevesebb idő alatt sokkal többre jutnál. Ez a kurzus pont azt mutatja meg, hogyan csináld még hatékonyabban azt, amit amúgy is csinálsz.

Egyáltalán nem, sőt! Garantálom, hogy ezen a kurzuson az összes előadás gyakorlatorientált lesz. Mindenféle hosszas és felesleges elméleti magyarázat helyett olyan kulcsrakész megoldásokat és tippeket fogsz hallani a hideghívásokról, amiket másnap már alkalmazhatsz is.

Lehet, hogy még nem voltál olyan tréningen, amit igazán hasznosnak találtál. Most olyan, sehol máshol nem hallható tippeket kapsz Magyarország egyik legsikeresebb ingatlanértékesítőjétől, amikkel te is felépítheted saját, sikeresen működő hideghívás-metodikádat. Biztosan megér neked is egy napot, hogy a határidőnaplód megteljen sikeridőpontokkal és sokkal több kijutásod legyen, mint valaha. Ha így nézed, már nem is kiesés ez a nap.

A hatékony hideghívás a titok,

amely elválasztja a pár százezret kereső átlagos tanácsadót a top értékesítőtől, aki
több milliós jutalékot visz haza